Εταιρεία

ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Στην Ελλάδα, ο τεχνικός έλεγχος οχημάτων από ιδιωτικά ΚΤΕΟ θεσμοθετήθηκε τον Νοέμβριο του 2001 με τον νόμο 2963, όταν δηλαδή συνειδητοποιήθηκαν οι μεγάλες δυνατότητες βελτίωσης της μέχρι σήμερα επικρατούσας κατάστασης στον χώρο.Η ΙΚΤΕΟ ΠΑΤΡΩΝ ΕΠΕ, ιδρύθηκε το 2002 από τους Ανδρέα και Ηλία Αναγνωστόπουλο με, σκοπό της εταιρίας είναι να προάγει τα θέματα που άπτονται γενικότερα της οδικής ασφάλειας στην Ελλάδα και ειδικότερα μέσω του τεχνικού ελέγχου των οχημάτων.

Τον Ιούλιο του 2004, χορηγήθηκε στην εταιρία η 1η άδεια ίδρυσης ιδιωτικού ΚΤΕΟ στην Πάτρα από το Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών. Δεκατέσσερις μήνες αργότερα, δηλαδή τον Σεπτέμβρη του 2005, χορηγήθηκε η άδεια λειτουργίας κι έτσι να δημιουργήθηκε το πρώτο ΚΤΕΟ στην οδό Σαρδελά 41 στην Κρήνη του δήμου Μεσάτιδος (όπισθεν διαμετακομιστικού κέντρου Καμπέρος).

Η νέα πραγματικότητα είναι γεγονός στο χώρο του τεχνικού ελέγχου οχημάτων. Αδιάβλητοι έλεγχοι βασισμένοι σε υψηλά ποιοτικά πρότυπα, άψογα εκπαιδευμένο προσωπικό, υποδειγματική εξυπηρέτηση, πολιτισμένο περιβάλλον και σεβασμός στην ασφάλεια και στον χρόνο του πολίτη.

Ωράριο Λειτουργίας:

Προκειμένου να καλυφθούν καλύτερα οι ανάγκες του κοινού, το ωράριο λειτουργίας είναι διευρυμένο, καθώς το κέντρο παραμένει ανοιχτό έως το απόγευμα, ενώ λειτουργεί και το Σάββατο.

Συγκεκριμένα οι ώρες λειτουργίας είναι:

Δευτέρα – Παρασκευή 08:00 – 17:00

Σάββατο 08:00 – 14:00